keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kuvia viikonlopulta


Moikka! Uusi viikko on pyöräytetty käyntiin. Sen verran kuitenkin vielä katsausta viime viikkoon, että ajattelin ilahduttaa teitä taas vähän ruokapainotteisilla kuvilla, jotka nappasin lauantaina ystäväni tupareissa vastavalmistuneessa omakotitalossaan, jonka rakentamisessa minäkin olen ollut mukana aivan alusta asti, pohjapiirrustuksista lähtien. Muistan vieläkin, kuinka viime talvena pohdittiin, mihin tulee akvaario ja mihin lasten leikkinurkkaus, ja osasin jo kuvitella valmiin talon aika tismalleen samanlaiseksi, kuin se nyt on. Talo suunniteltiin muuten sitä silmällä pitäen, että siellä voisi pitää grillipäivällisiä ja muita illanistujaisia isommallakin porukalla, ja siihen tarkoitukseen talo on todellakin oikean kokoinen.



Eilinen meni huonetta siivotessa Disney-elokuvien pyöriessä taustalla. Loppupäivästä mulla oli todella hyvä fiilis, ei pelkästään sen takia, että sain viimeinkin kirjahyllyn ojennukseen, vaan myös siksi, että jokaisessa katsomassani elokuvassa oli onnellinen loppu! Haha, halvat on huvit.:D Siivotessa löytyi myös vanhoja lentolippuja, jotka olen unohtanut rekisteröidä lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaan. Tienasin siis muutamat bonuspisteetkin siinä samalla. Tällä hetkellä olen kanta-asiakkaana Sasin sekä Finnairin listoilla, näillä kun tulee lenneltyä kaikista useimmin.



Kaikki ulkosuomalaiset ovat varmaan jo kuulleet Helsinki-Vantaan unimunista? Mä olet lentänyt Helsingistä moneen kertaan ennen kahdeksaa aamulla, joka on siis melko hankala aika: joko ei ole sopivia junia/busseja tuohon aikaan (esim. sunnuntaisin on mahdotonta päästä Kouvolasta tuohon aikaan ellei saa autokyytiä), reissata koko yö (kerran lähdin yhdeltä yöllä bussilla Jyväskylästä ajelemaan) tai sitten on vietettävä yö lentokentällä. Tätä vaihtoehtoa en ole vielä kokeillut, mutta se on mahdollisesti edessä jonakin päivänä. Jos unimunat jonain päivänä sopivat omaan budjettiin niin takuulla aion kömpiä sellaiseen torkuille! Sitä odotellessa varaudun vain niskatyynyllä :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti