torstai 26. helmikuuta 2015

Uusia (kevät)tuuliaTänään on ollut varsin erityinen päivä. Aamulla oli alkavan flunssan vuoksi vaikeaa päästä sängystä ylös, mutta vuorien takaa nouseva aurinko sai nopeasti minutkin jalkeille. Tuntui aivan uudelta alulta herätä keväiseen päivään. Ja onhan tässä nyt vähän uuden opettelemistakin: sain itsestäni sen verran rohkeutta irti, että päätin pitkän pohdinnan jälkeen jättää vanhan työni ja alkaa etsiä uusia haasteita. Ja tänään olikin vuorossa työhaastattelu paikassa, joka vaikutti varsin lupaavalta. Vaikkei työpaikkaa nyt heltyisikään, oli haastattelu kuitenkin miellyttävä kokemus: monien hylättyjen työhakemusten ja muiden paikkojen kohdalla oman kiinnostuksen lopahtamisen jälkeen sain toivoa siihen, että kyllä minullekin mieluinen paikka vielä löytyy!Muutenkin on kyllä pyyhkinyt hyvin. Kaikki tuntuu menevän taas omalla painollaan: välillä on tuntunut, ettei mikään oikein etene, tai että kaikki vaan kaatuu päälle, mutta usein kyse on vain siitä, että keskittyy vaan niihin juttuihin, jotka eivät toimi, ja niitä juttuja on loppujen lopuksi aika vähän. Ja lisää uusia kivoja juttuja on tulossa! Taidan nyt vain kirjoitella pelkkää positiivisuushömppää, mutta minusta alkaa tosiaan tuntua kodilta täällä, sellaiselta pysyvältä. Viime aikoina kaikki edes kaukaisesti kansainvälisyyteen viittaavat asiat ovat tuntuneet ahdistavilta, kun olen märehtinyt olevani yhtäkkiä taas jotenkin todella "ulkomaalainen", mutta nyt taas tuntuu siltä, että mikäs tässä on ollessa. Pikkuhiljaa alan haalia myös vanhoja harrastuksiakin takaisin, joita joskus vielä Kouvolassa asuessani harrastin. Samaan aikaan opin uutta ja tutustun uusiin ihmisiin, mikä on enemmän kuin plussaa. Vaikkei uusi työpaikka olekaan aivan varma vielä, aloin jo innostua ajatuksesta käydä Feldkirchissä töissä (mistä nämä kuvatkin on otettu). Feldkirch on ehdottomasti lempikaupunkini täällä, ja lisäksi se on niin lähellä, että kesällä voisin jopa pyöräillä töihin! Muutaman kerran vitsailin pyöräileväni entiselle työpaikalleni, mutta kun tajusin matkan kestävän useamman tunnin toimivasta pyörätiejärjestelmästä huolimatta päätin hylätä ajatuksen. Mutta työpäivien pidetessä voisi helposti yhdistää työmatkat ja liikunnan - ihan lottovoitto.

Näihin kuviin ja tunnelmiin lopetan höpöttelyt ja lähden pienille päikkäreille ja antamaan flunssalle kyytiä. Kivaa torstaita!

8 kommenttia:

 1. Oisko teillä jotain vierashuoneetta vaikka vapaana? Voisin muuttaa nimittäin sinne :D IHANIA MAISEMIA! (Ps. En oo polkenu pyörällä YLI VUOTEEN (apua) ellei spinningiä lasketa. kamalaa. Ennen poljin joka paikkaan! :/)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai, tänne vaan :D Näihin maisemiin ei kyllä kyllästy varmaan ikinä.
   Pyöräily on tosi hyvää liikuntaa ja voisin tosiaan itsekin vähän panostaa siihen tulevaisuudessa enemmän: ilmaisa spinningiä kun tuolla vetelee mäkiä ylös :D

   Poista
 2. Aivan ihanan näköinen paikka :) Toivotaan että työnhaussa tärppää! Mäkin poljin ennen joka paikkaan, nyt en oo duunien lopettamisen jälkeen polkenut mihinkään... laiskuus :D Noh kuitenkin, tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistelinkin kun kerroit sun pyöräilystä, ihailtavaa :) Mä jätin aikoinaan pyöräilyn "epäkäytännöllisyyden" takia, että piti huolehtia mihin sen pyörän voi laittaa ja sitten kantaa sitä kypärää mukana jne. Jos sitä tästä nyt reipastuisi! Kiitos kovasti! Toivotaan parasta. :)

   Poista
 3. Hii, nyt sitten vaan odotellaan kuulumisia työpaikan tiimoilta! :) Tollasissa maisemissa kyllä viitsii pyöräillä vähän pidempiäkin työmatkoja ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Jännityksellä odotan ;)
   Niinpä, vaikeuksia tosin pitää katse tiessä ;)

   Poista
 4. Ihania kuvia! :) Suomen harmaaseen ja loskaiseen maaliskuuhun tervetullut tuulahdus jotain muuta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää maisemat kyllä piristää! Vaan kohta itsekin pääsen sinne Suomen loskasäihin, ihanaa...;)

   Poista