maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kevät - se on täällä!


Nyt kun on pari päivää saatu nauttia auringonpaisteesta, ja sääennustuksetkin lupailevat lämpimää keliä koko ensi viikolle, niin kai se on myönnettävä; kevät on täällä! Mittari on päiväsaikaan reilusti plussan puolella, varjossakin jopa 12 astetta. Vaikka kevät onkin minulle aika usein epämiellyttävien yllätysten aikaa - kuinka kovaa allergia tänä vuonna iskee - on vaikeaa olla innostumatta, kun lumet sulavat. Lumen alta pilkottaa jo vaikka minkälaista kasvia ja kukkaa, ja vuoren rinteet sekä pellonreunat alkavat täyttyä Schneeglöckcheneistä. Meidänkin puutarhapenkissä on alkanut kukkia muutama kevään ensimmäinen kukka. Pajunkissojakin löytyy!  

Parasta on kuitenkin päivien piteneminen ja auringon lämpö! Lenkille lähtee paljon mieluummin valoisaan aikaan, ihan käytännönkin syistä. Vaikkei täällä sen kummemmin ole mitään pelättävää pimeällä, en silti viitsi pimeään aikaan lähteä pelkän otsalampun turvin keskelle peltoja ulkoilemaan. Kuten olen joskus todennut, Suomessa on paljon paremmin hoidettu nuo katuvaloasiat.
Kevät siis on vahvasti tekemässä tuloaan. Ei malttaisi millään odottaa lämpimämpiä kelejä! Vaikka talvesta tykkäänkin, on vuodenaikojen vaihtuminen aina kiva juttu. Jokaisessa vuodenajassa on omat hyvät puolensa, ja niistä saa kyllä paljon irti, kunhan vaan osaa suhtautua oikealla asenteella. Minäkin taidan tästä ottaa tupla-annoksen allergialääkettä ja lähteä ulos tuulettumaan. ;)8 kommenttia:

 1. Keväinen uusi bannerikin :) Oot tykästynyt samaan fonttiin kuin mä! :D Täälläkin krookukset kukkii jo. Kun pääsis vielä uloskin jossain vaiheessa niitä ihastelemaan.. No kohta lähtee dippa ohjaajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyväksi havaittu fontti! :D Mulle on jäänyt Genevestä mieleen ne kukka-asetukset (ja se "kukka-asetelmakello" siinä jossain sataman lähellä?).
   Hei siistiä!!! Taputukset olalle! ;) Munkin gradu on nyt plagiaatintunnistuksessa, mun ohjaaja ei ole mikään kaikista aktiivisin sähköpostin availija niin venyy kansitus sen takia..(ei siis suinkaan sen takia että itse kirjottelin gradu kaikessa rauhassa yli vuoden) :D

   Poista
 2. Kevät on kyllä ihanaa aikaa, olen yhtä innoissani siitä täällä kanssa :) ihania kuvia, näyttää kyllä jo kunnon keväiseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin! Ja lisäksi innostuu ihan ihmeellisistä asioista ihan vain kaiken sen energiamäärän takia mitä auringosta saa :)

   Poista
 3. Ihana kevät ja ihanat vuoret! <3

  VastaaPoista
 4. Ei elämä miten upea tuo vuorikuva. Vuoret on kyllä vaan niin mahtavia. Enää kaksi viikkoa siihen että pääsen itse fiilistelemään Kalliovuorille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihan mielettömiä! Niitä jaksaa aina ihastella. Toivottavasti on upeat näkymät Kalliovuorillakin! :)

   Poista