sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Lämpöö


Moi! Täällä ollaan taas, yksi vuosi lisää lasissa. Jotenkin syntymäpäivä tuli tänä vuonna vähän yllätyksenä, eikä sitä tai sen juhlimista ehtinyt sen kummemmin miettiä - varsinkin, kun meille oli tulossa Suomesta vieraita juurikin syntymäpäivänäni. Sain hyvän syyn ottaa pari päivää vapaata ja lähteä eräjormailemaan mökille. Viime viikot ovat menneet ihan hulinalla ohi ylös, ulos, töihin, kotiin, nukkumaan, repeat-kaavalla, joten siitä oli ihan mukava poiketa. 
Pariin päivään mahtui paljon ulkoilua, oravien ruokkimista hasselpähkinöillä, hyvää ruokaa ja tietenkin nukkumista! Mökillä vaan nukkuu jollain tavalla paremmin kuin kotona (varsinkin kun täällä ei paljoa hyttysistä tarvitse kärsiä vaikka olisi ikkunat ja ovet levällään yötä päivää!). Onko se sitten se vuori-ilmasto vai pimeys, en tiedä - hiljaista ei nimittäin ainakaan ollut, sillä meidän mökin läheisyydessä laiduntaa tähän aikaan vuodesta pyöreästi tuhat lehmää. Ainakin meidän lapsivieraat tykkäsivät!
On aina kiva saada vieraita tänne. Olen varmaan ennenkin sanonut, että sitä aina jotenkin tykästyy tähän paikkaan entistä enemmän, kun näkee nämä vuoret ja maisemat toisten silmin. Ja tietenkin kokemukset ja muistot tekevät paikasta kuin paikasta jollain tapaa arvokkaan ja tärkeän. Muistan, miten aluksi kauhistelin, miten tulen pärjäämään täällä landella, mutta loppujen lopuksi on ihan hauskaa, kun naapurin tontilla määkii lampaita tai vuohia ja jossain kauempana kiekuu kaksi kukkoa kilpaa, ja työmatkalla vastaan tulee heppatyttöjä ratsujensa selässä. Ja välimatkat isoimpiin kauppoihinkaan ei enää haittaa, kun olen alkanut tilata kaiken shampoosta lähtien netistä, heh. Tuleville päiville on luvattu hellettä, mikä on ihan huippu juttu! Viime kesä oli niin sateinen, joten tänä kesänä aion ottaa aurinkoisista säistä kaiken irti. Enkä aio valittaa kertaakaan, että on liian kuuma...! :D Olen ostanut jopa elämäni ensimmäisen hellehatun, vaikken hattuihmisiä oikein olekaan. Ehkä sellaiseksi voi oppia :) Kivaa alkavaa viikkoa ! 


8 kommenttia:

 1. Vitsit siellä on sitten ihanan näköistä !! Ei varmasti haittaa välimatkat kauppoihin ja muualle. Tuolla sielu lepäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä on kyllä nättiä aikaa täällä, varsinkin nyt kun paistaa aurinko ihan kunnolla taas! :) tänne on hyvä.tulla hermolomalle ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) näitä maisemia jaksaa kyllä kuvailla!

   Poista
 3. Heh, musta aina tuntuu et Krems on ihan pieni ja landella, mut sitkun katon näitä kuvia niin tajuun ettei ehkä sittenkään :D Vorarlbergin reissu edelleen mun to do -listalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe, niinpä :D sä siellä isossa maailmassa...
   Yöpaikka löytyy kun tuutte ;)

   Poista
 4. Mäkin kyllä aion vielä päästä vierailemaan sinne landemaisemiin ;)

  VastaaPoista