maanantai 6. heinäkuuta 2015

Lounasta alpeilla


Mulla on melkoisen tapahtumarikas viikko takana! Heti viikko sitten maanantaiaamuna sydän löi pari ylimääräistä lyöntiä, kun vaatteita vaihtaessa bongasin pohkeestani - oh my, saan vieläkin kylmää hikeä otsalleni - punkin. Tätä seurasi kirosanakirosanakirosana ja pieni paniikki: mitä mä teen, missä pinsetit on, soitanko äidille vai poikaystävälle, kannattaako lähteä ollenkaan töihin tänään, elämä on niin lyhyt, olenko ollut kiitollinen ja elänyt täysillä, ja mitähän vielä. Samassa kuulin kolinaa kerrosta alempaa ja kiitin korkeampia voimia siitä, että asun appivanhempieni luona ja rymistelin puolipukeissa alakertaan esittelemään avopille löydöstäni. Loppujen lopuksi se oli kuitenkin appiukko, joka sen punkin irrotti, mutta loppu hyvin kaikki hyvin, luulisin. Olin jo viime vuonna aloittanut punkkirokotteet, ja itse asiassa minun oli tarkoitus ensi viikolla käydä ottamassa se kolmas puuttuva rokote, mutta konsultoituani hausartzia otinkin sen jo heti tiistaina. Nyt on kuitenkin pohje ja koko kehon pinta-ala ollut erikoistarkkailussa ihan kaikelta varalta, vaikka rokotteet ovatkin kunnossa eikä punkki ehtinyt olla kiinnittyneenä ainakaan kymmentä tuntia pidempää, eli siinä mielessä se borrelioosinkin riski on aika matala. Ei tässä voi kuin vain ihmetellä, miten kaikki verenhimoiset ötökät ovat aina minun kimpussa! Nimimerkillä kahden päivän heinäntekotalkoiden tulos noin kolmekymmentä paarmanpuremaa ympäri kehoa...(ne pirulaiset iskee leukansa vaatteidenkin läpi!)

Vaan tapahtui viime viikolla kivojakin juttuja. Ensimmäisenä vapaapäivänä lähdin läheiselle tekolammelle istuskelemaan aurinkoon, tosin hullusta helteestä johtuen en viihtynyt suorassa auringonpaisteessa, joten kuljeskelin joen vartta pitkin ja kävin jätskillä. Toisena päivänä sitten tein pikku retken Liechtensteiniin työhaastattelun merkeissä. Harmi, ettei tullut otettua kameraa mukaan, nimittäin tutut vuoret näyttivät ihan kivoilta myös toiselta puolelta katsottuna! :) Lisäksi ehdin parin päivän aikana koukuttua Orange is the New Blackiin, ja katsoin ensimmäisen tuotantokauden saman tien :D Onneks vielä kaksi tuokkaria katsomatta.


Vapaapäivien jälkeen palasin takaisin töihin, oli paahtava helle ja vaatteet oli vaihdettava ainakin kolme kertaa päivän aikana :D Lauantaina päätettiin lähteä lounastauolla vähän korkeammalle vuorille viilentymään, ja päädyttiin Brandiin kivaan alppimajataloon. Hyvää ruokaa! Flammkuchen on yksi mun lempparijutuista keskieurooppalaisessa keittiössä. Tosin ei tuo "Lumpen"-salaattikaan huonolta näyttänyt. 
2 kommenttia:

 1. Hyyyyyiiiii! Mä varmaan pyörtyisin jos löytäisin itestäni punkin, ällöttää jo lemmikkieläimiin kiinnittyneenä. Yh. Onneksi oli irrotusapu lähellä => Teiltä ei vissiin oo Lichtensteiniin matka eikä mikään, jos siltäkin puolelta oot töitä haeskellut?

  Täällä kesä tais olla tasan viikon mittanen, eilisestä alkaen taas perinteiset +15 ja vesisade. Mä ehdin jo katsoa koko kolmoskauden OITNBstä, ei oo sadepäiville iloa siitäkään ;__;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo äläpä muuta! :'D Tässä on ollut nyt joka ilta semmonen "Zecken-Check" varmuuden vuoksi, ja G jo kyseli että kuinka pitkään pitää olla varuillaan, ja sanoin vaan että kunnes olen päässyt yli tästä traumasta :D
   Omalla autolla menis varmaan 20min Liechtensteiniin, mutta junalla ja bussilla pääsee puolessa tunnissa :) että ei ois kovin pitkä matka! Tosin ei ole kuulunut sieltä enää mitään, joten taisin missata sen paikan.
   No, jos ne kelit siitä vielä paranis! Ja näillä leveyksillä on hyvät kelit vielä syksylläkin ;)

   Poista