keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Pikaset

Musta tuntuu, että tää viikko on jo ohi, vaikka keskiviikkoahan tässä vasta eletään! Olen jännittänyt tentin tuloksia, joita ei ole vieläkään kuulunut... Mutta sen verran kuuluu, että apuraha-asiat on nyt selvillä ja pääsen sittenkin sinne harjoitteluun! Vielä kuitenkin on luvassa puhelinhaastattelu, jossa nää varmistaa mun kielitaidon... Vähän jännittää: vaikka saksaa osais kirjoittaa kuinka hyvin tahansa, on se aina ihan eri asia puhua sitten. Tai ei sekään ole mikään ongelma, en vain välttämättä ymmärrä, mitä mulle puhutaan. No, sama se. Ei aina suomeksikaan mene perille :)


Tällä viikolla ollaan saatu nauttia auringosta, ja jottei liikaa kuitenkaan saisi sitä D-vitamiinia, niin takatalvi on iskemässä jo tänä viikonloppuna! Toivottavasti ne olisi viimeiset lumet tänä keväänä, mä en nimittäin enää jaksa yhtään!

Huomenna on aikainen lähtö Helsinkiin arkistomatkalle etnologien seurassa. Miten musta tuntuu, että mä en ihan kuulu siihen porukkaan... No, ehkä mä nyt pari päivää kestän. Ja tänään oli muuten keskustelu graduohjaajan kanssa. Yritin sanoa, etten millään tule saamaan gradua valmiiksi ennen mun muuttoa, mutta luotto on sen verran kovaa että mun pitäis saada se esitarkastukseen jo toukokuun alussa :D Joo vissiin!!! 

Nyt nukkuu niin jaksaa olla skarppina museoissa ja arkistoissa. Tack och adjöö!

4 kommenttia:

 1. mihin oot menossa harjotteluun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteen firmaan hoitamaan kv-asioita ja ilmeisesti jotain markkinointiin liittyvää.. En vielä ihan tiedä sen tarkemmin :)

   Poista
 2. Mulla on saksan kanssa just toinen ongelma: ymmärrän mitä mulle sanotaan, mutta en osaa aina muotoilla ymmärrettävää vastausta :D tsemppiä haastatteluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa se mullakin noin päin!! :D No, huomennahan se selviää kuinka selviän! Puhelimessa on aina jotenkin hankalampi puhua, kasvotusten ei jännittäisi näin paljoa :D

   Poista