lauantai 30. toukokuuta 2015

The one who doesn't know where he's going, goes the farthest


Pitkästä aikaa löytyi hetki, kun ehdin istua koneen ääreen kirjoittamaan kuulumisia. (Ja tämäkin keskeytyi ja melkein unohtui....) Kävin hiljattain Suomessa, vaikka ei oikeastaan ollut lähiaikoina tarkoitus käydä siellä. Reissu oli melkoisen ex tempore, sillä päätöksestä lähteä ja lentojen ostohetkestä oli hädin tuskin 18 tuntia lähtöön. Itävallassa oli kuitenkin (taas) pitkä viikonloppu, joten miksei sitä nyt olisi hyödyntänyt. Oli taas kivaa puhua suomea, käydä Prismassa, katsoa TV:tä, lukea Hesaria ja kokeilla uusia jäätelöitä (3 Kaverin jäätelöt, joita jätskihifistelijöiden kannattaa kokeilla). Toisaalta taas ostin uuden ulkoilutakin kesän haikkausretkiä silmällä pitäen, ja lentokentältä ostin Matkaopas-lehden inspiraatioksi tulevia reissuja varten. 

On rikkaus, että voi sanoa useampaa kuin yhtä paikkaa kodiksi ja on mahdollisuus matkustella, mutta toisaalta aika raskasta välillä, kun ei voi olla useammassa paikassa samaan aikaan. If you know what I mean. Jokaiselle paljon matkaavalle on varmasti tuttua, että vaikka matkustaminen onkin kivaa ja jännittävää (ja koukuttavaa), lähteminen on aina vaikeaa. Minulle ainakin tulee helposti ikävä ihmisiä, paikkoja ja jopa menneitä aikoja tietyissä paikoissa - mitä kai nostalgiaksikin voisi kutsua. Vaikka tässä on lennetty sinne tänne ja nähty vaikka minkälaisia paikkoja, aina on ikävä jonnekin. 

Mutta onneksi ikävään on lääke: uusien seikkailujen suunnittelu! Kesällä aion lähteä vielä ainakin Sisiliaan, löysin nimittäin aika kivan näköisen rantakaupungin, jota myös Sisilian Karibiaksi kutsutaan ja yhdeksän kuukauden päästä odottaa Ylläs! Kannattaa olla ajoissa näissäkin jutuissa, hehe ;) 

4 kommenttia:

 1. Hei kivoja kuvia! Ylläs!! Mie asun siellä, ois aika cool nähdä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Jos olet helmikuussa siellä niin nähdään vaan! :D

   Poista
 2. Ex tempore -reissut on kivoja, jos vaan aikataulu ja kukkaro sen sallii! Mäkin ostin joskus alle 24h varoitusajalla Suomeen lennot eikä ne ollut ees kalliimmat kuin normaalisti :D Mikä sulla on lähin lentokenttä ts. mistä kentältä lennät yleensä Suomeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ei turhaa ehdi stressata ;)
   Zürich on lähin ja sieltä aina lennänkin. Innsbruck ois sitten seuraavaksi lähin, mutta sieltä ei oo mikään järki lentää...ja Müncheniin on todella huonot junayhteydet, vaikka lennot oiski edullisia!

   Poista