lauantai 29. elokuuta 2015

Unelmista totta


Rasti ruutuun, taas yksi unelma toteutettu! Kolme viikkoa kesätöitä yli kilometrin korkeudessa takanapäin, ja on kai muutenkin aika sanoa heipat kesälle. Lämpöä tosin on piisannut lähes kolmeakymmentä astetta viime päivinä – jopa täällä vuorilla – mutta silti ilmassa on jotain syksyistä. Sen vain tuntee! Tosin vuorilla se nyt on vähän eri asia: minulla on aamuisin ollut pipo päässä ja kaulaliina kaulassa töihin kävellessä, joskus olisi tarvinnut lapasiakin, ja alkuillasta omalle mökille kävellessä tarkenee shortseissa ja lyhythihaisessa. 
Viimeinen viikko oli aika vaihderikas ja kiireinen, ihan vain hyvän sään puolesta. Asiakkaita riitti, mutta silti ehti puoliltapäivin vähän rentoutumaan ja napsimaan kuvia. (Olen muuten jo pidemmän aikaa miettinyt, miksi kaikki mun kuvat ovat niin sinisävyisiä. Voisko johtua siitä, että olen tosiaan niin korkealla ja taivas jotenkin ”heijastaa” sinistä?) Työpäivät venyivät helposti vähän pidemmiksi, ja illalla olin ihan rättiväsynyt. Torstaina taisin käydä kahdeksalta nukkumaan…Kaiken kaikkiaan minulla on ollut kivat parisen viikkoa. Paljon olen oppinut uusia asioita, ja olen tutustunut moniin uusiin ihmisiin, joiden kanssa olen varmasti tekemisissä tulevaisuudessakin. Ja eilen sattui vieläpä asiakkaaksi yksi itävaltalaistunut suomalainen! Rallienglanti-aksentti paljasti ;D Mutta kivaa, että muutkin suomalaiset ovat löytäneet tiensä tänne.

Nyt taas kohti uusia seikkailuja! Toisaalta helpottavaa palata (vähäksi aikaa) sivistyksen pariin, jossa netti toimii ja kaupasta saa rasvatonta maitoa. Toisaalta taas aloin tottua siihen, ettei rahaa tarvinnut käyttää ollenkaan, eikä iltaisin tullut roikuttua netissä tai katsottua elokuvia. Jospa tästä tulisi uusi elämäntapa? Aina aikaisin nukkumaan? ;)4 kommenttia:

 1. Maisemat on mahtavat, huhhuh, kateeksi käy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan silmää miellyttävät! Tuntee itsensä niin pieneksi ihmiseksi tuolla :)

   Poista
 2. Jos sinisävyisyys häiritsee, niin kokeile vaihtaa kameran asetuksista valkotasapainoa. :) En tiedä millaisella kameralla kuvaat, mutta jos ei johdu tästä, niin sitten se tosiaan voi olla että taivas jotenkin heijastaa.. Mutta ihania kuvia joka tapauksessa ja kauniita maisemia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti! Mä otan kielletyn paljon kuvia automaattiasetuksilla, ja silloinkin kun oon niitä asetuksia säätänyt, niin jotain on jäänyt uupumaan. Kikkailempa ensi kerralla enempi! Kiitos! :)

   Poista