keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Jaksaa jaksaa...

Eilinen ei ollut kyllä mun päivä millään tavalla. Menin yliopistolle siinä uskossa, että pääsisin päästämään höyryt pihalle combaticin tahtiin, mutta tunti olikin peruttu, ja tarjolla oli vain vaihtoehtoisesti BodyBalance. Siellä oli niin tylsää, että lähdin kesken tunnin veke - ei ole mun laji todellakaan! Venytellä voi kotonakin. Yöllä tuli sitten valvottua melkein kahteen asti tenttiin lukien, ja tänään on ollut ihan jäätävä väsymys päällä. Päivää piristi kuitenkin se, kun sain vietyä tutkintoanomuspaperin opintokansliaan, wuhuu! 


Runebergin päivän kunniaksi päätin poiketa kaverin luokse teelle. En ole moneen vuoteen maistanut Runebergin torttuja niin poikkesin sitten kaupan kautta. Yksi itävaltalainen kaverini on ihan hulluna näihin, ja ollessaan vaihtarina Jyväskylässä (ja jopa palattuaan Itävaltaan) hän leipoi näitä vähintään kerran kuussa. Näin jotakin kuvia niistä Facessa, ja ainakaan esteettisesti eivät olleet ihan saman veroisia, mausta en sitten tiedä. Nämä yksilöt kyllä maistuivat! Aloin muuten miettiä, että pitäisi ehkä leipoa itse vähän useammin. Gerhardille lupasin jo viime vuonna vääntää laskiaispullia ja muffinsseja, mutta jotenkin jäi...mutta mokkapaloja voisin kyllä kokeilla, onko kenelläkään vinkata hyvää ohjetta?

(Gerhard do you know what this is? :D)Nyt jatkuu tenttiin luku! Menee varmaan tänäänkin aika myöhään, kun olen ollut vähän laiska... Pitääkin olla niin hidas lukemaan. :( Lisäksi kun en ole (vieläkään) löytänyt itselleni sopivaa muistamismenetelmää, niin lukeminen on oikeastaan aika turhaa, kun tiedän jo etukäteen, etten tule saamaan kakkosta parempaa arvosanaa. No, näillä mennään!   

2 kommenttia: