sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kahvin ja suklaan voimalla

Moikka! En ole taas pariin päivään ehtinyt kirjoittelemaan (enkä edes lukemaan muiden blogeja, nyyh), kun puuhaa on riittänyt blogin ulkopuolellakin. ;) Gerhard tuli perjantaiyönä joskus kahden pintaan, ja lauantaina käytiin vähän shoppailemassa - matkalaukku oli nimittäin jäänyt Helsinkiin, kun lentokoneessa Helsinki-Jyväskylä-välillä oli ylipainoa :D Eilen käytiin vähän yöelämässäkin, ja Brassa mulle tuli juttelemaan joku poika, jonka kanssa oon jutellut joulukuussa samaisessa baarissa jostain meteorologista. Ilmeisesti hyvin mieleenpainuva keskustelu ollut! :D 



Tänään oli sitten tiedossa tiukkaa opiskelua, sillä huomiseksi pitää palauttaa gradun ensimmäinen pätkä. Aika laihaa tekstiä, mutta sain sen joten kuten tehtyä, varsinkin, kun sain Gerhardilta joka välissä varmistaa, onko tämä tai tuo oikeaa saksaa :D Oli kyllä muutenkin tukijoukot kunnossa: epätoivon hetkellä sain eteeni cappuccinon ja lempparisuklaata. :)

Ja taas on plussakeli! Raivostuttaa: sen kerran kun on joku jonka kanssa haluaisin lähteä järven jäälle luistelemaan, luistinrata on ihan muhjunen. Mutta ehkä se tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti