torstai 24. huhtikuuta 2014

Ich komme zu dir für immer Schatz :*

Moi! Tuli taas tällainen tahaton minitauko kirjoittamiseen. Syynä oli yksinkertaisesti se, että viime päivät hujahti ohi sellaisella vauhdilla, ettei läppärille jäänyt oikein aikaa. Nyt olen taas Jyväskylässä, ja sitä aikaa tuntuu olevan nyt ihan liikaakin. 
Takana on pitkä yö, joka kului lentokoneessa, Helsinki-Vantaalla ja bussissa istuen. Gerhard saattoi mut Zürichiin, ja vitsailin, että varmasti koneessa on taas joku tuttu, ja arvelin että siellä olisi joku entisestä työpaikastani. Ja olin muuten oikeassa: bongasin entisen esimieheni koneessa pari penkkiriviä minun takanani! Aamulla kuuden maissa saavuin siis Jyväskylän kotiin, ja  ennen kahdeksaa piti jo sännätä yliopistolle seminaariin. Olin ihan rättipoikki ja halusin vain nopeasti kaupan kautta kotiin. Aikaisen lounaan jälkeen simahdin ja tässä juuri yritän heräillä. Parin tunnin päästä on taas ne erikoissukkatreenit (joissa en ole käynyt kahteen viikkoon), ja sitä ennen oli tarkoitus käydä lenkillä, mutta taitaa jäädä väliin: sen lisäksi, että väsyttää ihan hulluna, taisin saada jonkun pöpön lentokoneruuasta. Että jippii.
No mutta. Sunnuntaina juhlittiin siis Gerhardia. Oltiin vuokrattu riippuliitoklubin mökki viereisestä kaupungista (kylästä?) ja pistetty se edustuskuntoon jo edellisenä iltana. Vieraita oli suhteellisen paljon, sukulaisia ja kavereita lähinnä, joista kaikki olin itse asiassa ainakin nähnyt kerran aikaisemmin. Siinä mielessä oli siis kiva, ettei tarvinnut erikseen alkaa esittelemään itseäni hirveästi kenellekään (paitsi yhdelle, joka luuli minua aluksi tarjoilijaksi kun ei tunnistanut minua). Useat kyselivät, milloin tulen seuraavan kerran ja kuinka pitkäksi aikaa, ja kaikki saivat saman vastauksen: für immer! <3
Gerhard muuten sai parikin lahjaa, joihin minäkin pääsen osalliseksi. Toinen niistä on matkalahjakortti, joka hyödynnetään luultavasti syys-lokakuussa. Ja se toinesta niistä, jonka Gerhard sai sisaruksiltaan ja vanhemmiltaan, ollaan molemmat jo hullun innoissamme: päästään lentämään tunnin verran pienkoneella Vorarlbergin yllä! Tämä lahja lunastetaan varmaan heinäkuussa, eli vielä pitää parisen kuukautta kärvistellä. :)
Hassua, että jo nyt on niin ikävä toista. Mä en malttais yhtään jäädä enää tänne, haluisin vaan seuraavalla lennolla takas Itävaltaan! Onneksi vain kolme viikkoa, ja Gerhard tulee tänne hakemaan mua ja lennetään sitten yhdessä takaisin. <3

8 kommenttia:

 1. Onpa hyvännäköinen sun Gerhard!!

  VastaaPoista
 2. Kaipaan sinua tosi paljon <3

  VastaaPoista
 3. Onpas ihania kuvia :) Harrastatteko siis itse lentämistä vai tuleeko teille joku pilotti? Kuulostaa joka tapauksessa ihan mahtavalta ^^ On muuten niin tuttua tuo "kone laskeutuu yhdeltä yöllä, siitä bussiin, ja kasiksi seminaariin", yh!

  Oot ilmeisesti tekemässä muuttoa ihan lentokoneitse? Vietkö lainkaan romppeita Suomesta mukana? Mä en välttämättä huonekaluja tarvis mukaan, kun samat Ikeat ne on Saksassakin, mutta haluisin ottaa esim. astiota ja kirjoja, mitä nyt ei lentokoneella ainakaan kovin montaa kerralla saa tuotua... Siksi ajatuksissa on joko itse ajaa autolla, tai pistää kamat jonkun kyytiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Suurin osa on kaverin ottamia, jolla on just sellainen kamera mikä munkin pitäisi ostaa :) Ei harrasteta ainakaan vielä, koska se koulutus maksaa ihan hullun paljon, eikä kummallakaan ole tällä hetkellä sellaiseen varaa. Tällä ekalla kerralla Gerhard pääsee itse ohjaamaan osan matkasta, pilotti on kuitenkin mukana.

   Joo lentäen mennään. Mekin mietittiin jonkun pakun vuokraamista, kun olisi ollut mahdollista sellainen että vuokraa sen täältä ja palauttaa Itävaltaan saman ketjun liikkeeseen, mutta siinä olisi mennyt niin paljon aikaa enkä ole raahaamassa niin paljoa tavaroita mukanani, lähinnä vaatteita ja pieniä juttuja. Kirjoja ei onneksi ole kertynyt paljon, mutta astioita on sen verran ettei niitä saisi koneessa vietyä. Vaikka en mä niitä kyllä tarvisikaan, mutta useimmat niistä on lahjoja joten ois kiva saada ne mukaan - ehkä syksyllä sitten, kun tulen varmaan käymään Suomessa hakemassa talvivaatteet, niin saatetaan se paku vuokrata.:) Ja mä en ainakaan alussa tarvi mitään kalusteita, kun kaikki tarvittava on jo siellä.

   Poista
 4. Siis multa on mennyt vissiin jotain ohi, kun en tajunnut, että muutat nyt sitten ihan kunnolla Itävaltaan. Jos oot ikinä Wienin päässä käymässä niin ilmoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo mitäpä mä täällä Suomessa enää teen :D Hei todellakin! Eiköhän kesällä tule käytyä :) Sama pätee toiseen suuntaan, jos oot länsipäätyyn eksymässä :)

   Poista