maanantai 20. huhtikuuta 2015

Illallinen Lappi-teemalla

Kiitos suuresti kaikista kommenteista toissakertaiseen postaukseeni! Ihana huomata, että teitä on niin paljon, ketkä mun juttuja vielä lueskelee. Sain hurjasti lisää motivaatiota ja luottamusta tähän kirjoittamiseen! Etsin kuitenkin vielä linjaa, jolla bloggaamista jatkan, eli saa nähdä, miltä tulevaisuus näyttää. 

Pienesti kuitenkin viikonlopusta. Näytettiin ystäväpariskunnalle kuvia Rovaniemen lomalta, ja he kiinnostuivat ennen kaikkea meidän ruokakuvista - varsinkin loimulohi-illalliselta. He lupasivat tulla seuraavalla kerralla meidän mukaan Lappiin, mutta sitä odotellessa päätimme järjestää pienet lohi-illalliset täällä Itävallassa. Tilasimme Saksasta loimutuslaudat, joiden ansiosta lohen loimutus onnistui näppärästi omalla takapihalla. Ensimmäiseksi yritykseksi lopputulos oli aivan loistava! Kala maistui juuri siltä miltä pitikin. Ja jälkkäriksi oli tietysti omenakaurapaistosta.
Poikettiin myös vuorilla. Viikonloppu oli suhteellisen lämmin, ja käytiinkin mökillä vähän availemassa ikkunoita ja tuulettamassa paikkoja. Samalla reissulla käytiin katsomassa lähistöllä järjestettäviä perinteisiä harrastelijahiihtokisoja, jotka olin ensimmäisen kerran nähnyt jo pari vuotta sitten. Rinne aina muuttui sitä mukaa joka vuosi, missä lunta sattui vielä olemaan - kisat pidetään aina sen jälkeen, kun laskettelukeskukset ovat jääneet kesätauolle. Ei se hiihto niinkään kiinnostanut, vaan minä keskityin lähinnä auringonottoon. Ihana saada väriä naamaan jo keväthangilta!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit toi lohi on hyvän näköistä! Mitenköhän tuollaisen teko onnistuisi täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mikä ettei :) Tarvii vain ostaa lohi kaupasta ja joko väkertää itse nuo laudat tai tilata/ostaa jostain (me ostettiin lähinnä sen takia että haluttiin päästä vähemmällä :D). Ja tuli laitettiin perus grillialustalle! Niiin hyvää <3

      Poista