maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kalliolle kukkulalle

Kävin lauantaina lääkärissä. Mun silmä oli oireillu aiemmin viikolla, mutta nyt molemmat silmät oli punaiset ja kutiavat, ja piti saada jotain helpotusta niihin. Hausartz totesi mulla olevan heinänuha (no shit!! Asun maatilalla ja olen allerginen heinälle :D) ja määräsi tippoja ja allergialääkettä. En ole moneen vuoteen kärsinyt kovinkaan pahoista allergiaoireista, joten tietenkin nyt pitää vähän totutella uusiin tuoksuihin. Lääkäri myös luuli minun kasvaneen Saksassa mun saksantaitojen takia – okei, se taisi olla vitsi, mutta kyllä siitä ihan hyvä mieli tuli. Silti musta ei tässä kohtaa vielä tunnu,että kielitaito olisi kehittynyt suuntaan eikä toiseen, ennemminkin vain rohkeutta käyttää kieltä on tullut lisää, pakostakin, mutta olen kuitenkin edelleen ihan yhtä kujalla kuin ennenkin, jos ollaan porukalla jossakin.Kuten tänä viikonloppuna, kun koko perhe, kumppaneineen tietenkin, lähdettiin isänpäivänä mökille. Meitä oli se 12 henkeä, joten hulinaa riitti. Päätettiin ottaa vähän etäisyyttä väkijoukosta ja tehtiin vuoden eka vaellus! Sää oli ehkä vähän turhan kuuma, jopa täällä vuorilla, mutta pidettiin tarpeeksi monta juomataukoa että selvittiin kohteeseen eli Hirschseelle. Moni muukin oli keksinyt saman idean, mutta meille riitti sentään oma penkki. Mä yritin ruskistaa maidonvalkeaa ihoani sillä välin, kun Gerhard näpsi kuvia mutta suorassa auringonpaisteessa näin korkealla (n. 1680 m) ei ollut kovin levollista makoilla, joten ei viivytty kauaa. Alaspäin oli melkein yhtä tuskallista tulla kuin ylöspäin, mutta ylämäessä mä koin taas tutuksi tulleet henkiset taistelut oman jaksamiseni kanssa. Mun kipukynnys on aika alhaalla, minkä takia joskus vaeltaessa tekisi mieli antaa periksi jo heti ensimetreillä, mutta tähän mennessä olen aina päässyt määränpäähän. Se kun on niin paljon päästä kiinni, vaikka fyysisesti kaikki olisikin kunnossa – tosin tällä kertaa mua haittasi perjantaiset porraskävelytreenit pohkeissa. Kyllä se vain niin on, että siinä missä treenaa kehoa, pitäisi muistaa kehittää psyykettäkin. 


Pitkä viikonloppu siis takana, ja edessä vajaa työviikko! Ensviikolla on taas joku lomapäivä, ja saa nähdä, saanko pitää sekä perjantain että torstain vapaata... Joka tapauksessa kesäkuu menee ihan hujauksessa, mulla on jo joka viikonlopulle jotain ohjelmaa!  

p.s. Jos teillä on jotain toivepostauksia, niin laittakaa ihmeessä kommenttia tai sähköpostia :) 

4 kommenttia:

 1. Uu toivepostaus! Vähän oma lehmä ojassa mutta olisi kiva kuulla jotain must-see paikkoja siellä villissä lännessä heinäkuun reissauni ajatellen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu! Mun pitikin kirjotella sulle mutta teknisistä syistä unohtui :D Kuinka pitkä se sun reissu nyt onkaan?

   Poista
  2. Viikon ja pysähdytään muun muassa innsbruckissa, bregenzissä ja feldkirchessä, että jos sieltä nurkilta jotain erityistä irtoaisi niin loistavaa! :)

   Poista
  3. Joo todellakin! Oikein hyvät pysähdyspaikat ootte valinneet ;)

   Poista