tiistai 3. kesäkuuta 2014

Überall

Hallihallo! Lähdettiin sitten kuitenkin viikonlopuksi mökille, vähän testaamaan miltä tuntuu yöpyä siellä, ettei sitten tule yllätyksiä, kun mulle tulee ensi viikolla vieraita Suomesta! Ilma vuorilla on auringonpaisteesta huolimatta vielä vähän vilpakka, ja makuuhuoneita ei saatu lämmitettyä millään, mutta onneksi oli paksut untuvapeitot mukana niin selvittiin yön yli hengissä! Mua tosin edelleenkin vaivaa inhottava yskä, mutta ei se ainakaan mökkeilyn takia pahentunut.  Oli kiva olla vähän aikaa ihan vain kahdestaan ja ilman mitään häiriötekijöitä.

Lauantaiaamuna lehmät ajettiin kesälaitumille, ja laakso täyttyi kellojen kilkatuksesta ja ammumisesta. Lehmillä oli kova koti-ikävä, ja se kyllä kuului! Meidänkin lehmiä oli muutama jo vuorilla, ja käytiin vähän lohduttamassa niitä. Nämä on taas näitä mun lehmäjuttuja, mutta ne ei olekaan mitään tyhmiä elukoita! Monilla on jopa oma paras kaveri, jonka kanssa ne voi märehtiä ja käydä iltalypsyillä yhdessä ;)  
Gerhard kävi ostamassa meille joku aika sitten uudet trekking-kengät, ja päästiin kokeilemaan niitä nyt oikeanlaisessa ympäristössä. Hiking-kengät on vähän turhan raskaat jos menee suht tasaisella tai helppoa ylä- tai alamäkeä, joten kevyemmät mutta lenkkareita tukevammat kengät oli hyvä ostos! Kengät on Kaikkialla-merkkiset, ja mulla on samaa sarjaa jo yks paitakin, jossa on Suomen kartta, mutta ha-haa, se ei ole suomalainen merkki vaan joku kansainvälinen, eikä Suomi ole siinä porukassa edes mukana :D 
Mun harjoittelu alkoi muuten eilen ja tähän mennessä on mennyt yllättävän hyvin! Tietenkin helpottaa se, että aika iso porukka tietää, etten ole natiivi, ja jotkut selkeästi näkevät vaivaa puhua mulle hochdeutschia, mutta jos eivät, niin ovat sitten ylimukavia muuten :D 

Myöhemmin kerron lisää aiheesta, nyt menen potemaan yskääni pois. Kivaa viikonalkua!  


4 kommenttia:

 1. Oi, aivan mielettömät maisemat - toivottavasti pääsisin kesällä taas vaeltamaan Itävaltaan :)
  Mua huvitti kans kun joskus Saksassa törmäsin tuohon kaikkialla-merkkiin ja luulin tietysti sitä suomalaiseks :D
  Sun blogia on mukava seurailla pahimpaan Itävalta-ikävään. Mun vaihdosta on jo monta vuotta ja edelleen sinne haikailen takasin :) Gute Besserung!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Näissä maisemissa hermo kyllä lepää :) Ja haha, kuka lie keksiny käyttää suomenkielistä nimeä :D
   Kiva kuulla että saat vähän lievitystä täältä :) Toivottavasti pääset pian reissuun!

   Poista
 2. Toinen "hämysuomimerkki" on tietenkin Napapijri :D Haikeudella katsoo noita maisemia, mulla on suomimasennus :( Mielenkiinnolla odottelen tarkempia kuulumisia harjoittelusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin oon törmännyt tuohon Napapijriin, tosi hämy kyllä! :D no enskuussa pääset taas maailmalle, ei kauaa enää ;)

   Poista