lauantai 15. marraskuuta 2014

Blogi 1 vee!Moikka taas pitkästä aikaa! Pidin tässä sen verran pitkän tauon, että tämän blogin ensimmäisen postauksen vuosipäivä hujahti huomaamatta ohi. Askel askeleelta on menty siis jo vuoden päivät, ja mitä kaikkea tähän vuoteen onkaan mahtunut!  Ihana lueskella jälkikäteen, mitä olen touhuillut muutamia kuukausia sitten, mutta sitten se vasta jännää onkin, kun blogimerkintöjä on kertynyt useampia vuosia.

Ensimmäisessä postauksessa 13.11.2013 esittelin itseni kausiluontoiseksi suklaamonsteriksi ja epäsäännölliseksi jumppahirmuksi - aika kuvaavia nuo ovat edelleenkin. Sitä vastoin naimaton opiskeli on nyt vaihtunut Kelan papereissa avoliitossa eläväksi ja työssäkäyväksi, vaikka opiskelija edelleen olenkin. Hyvin kuitenkin olen päässyt tavoitteeseeni, mitä silloin elämältä toivoinkin. Blogi on siirtänyt maantieteellistä tukikohtaansa Suomesta Itävaltaan, mikä on tietenkin vaikuttanut pitkälti blogin sisältöönkin. Arkikohellusten ja kommellusten lisäksi kirjoittelen jatkossakin Itävaltaan ja Suomeen liittyviä eroja. Ja vaikkei päällepäin näykään, moni asia on muuttunut, mm. tulevaisuuden suunnitelmat ovat saaneet aivan uuden suunnan, mikä ehkä tulee näkymään blogissakin. 

Niin, tämä blogi! Mun päivien piristys ja muistojen arkisto. Step by step (with me):llä on 18 rekisteröitynyttä lukijaa Bloggerissa, kuusi tilaajaa Blogilistalla ja neljä seuraajaa Bloglovinissa, sekä näiden lisäksi muita kävijöitä ja kommentoijia. Siis ihan mieletöntä! Kiitos kaikille teille, jotka teette tästä bloggaamisesta entistä kivempaa. Interaktiivisuus on aina tosi hieno juttu, ja kommentteja ja palautetta on aina mukava lukea. Lisäksi ekstrakiitos tietenkin niille, jotka ovat uskaltaneet tavata minut ihan livenä! :) Into kirjoittamiseen ei ole laantunut yhtään, ja päin vastoin, luultavasti tulee lisääntymään jatkossa. Sanottavaa on vielä niin paljon! ;)

Tosiaan, viikko on mennyt hurjaa vauhtia, ja eilinen oli sitten vapaapäivä, jonka vietin lähes kokonaan nukkuen. Univelkoja oli kertynyt sen verran paljon, etten jaksanut edes potea huonoa omaatuntoa, vaikka valehtelematta suurin osa päivästä meni sängyllä tai sohvalla koomaten. Tuli kyllä ihan tarpeeseen, mutta nyt on aika skarpata taas.:) Muistakaa tekin levätä ja helliä itseänne, olette sen ansainneet! Kivaa lauantaita kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Onnea yksivuotiaalle! :) Innolla luen aina sun juttuja, vaikka olen välillä niin saamaton, että jää kommentoimatta! Jatka samaan malliin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi kiittää! ;) Tosi kiva kuulla, että olet edelleen "langoilla" hehe :)

   Poista
 2. Blogisynttärionnittelut! ^__^ Sun juttuja on aina kiva lueskella :)

  VastaaPoista