keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulukuun eka ja blogisuositteluSe olis sitten joulukuu! Viime viikolla sääennustukset olivat lupailleet lunta, mutta tällä hetkellä Vorarlberg on sumun peitossa. Eilen tuli vähän räntää mutta that's it. Maanantaiaamuna piristi kuitenkin kaksi asiaa: ensinnäkin Bloggerissa osui silmään heti ensimmäisenä Suklaata ja kahvia-blogin uusin Kuinka minusta tuli ulkosuomalainen-postaus, jossa esittelyssä tällä kertaa minä! Postaukseen pääset tästä. Irinan blogia kannattaa muutenkin lukea: ulkosuomalaisten blogeista löytyy aina jotain yhteistä, ja muiden näkemyksistä ja kokemuksista mamuina on aina kiva lueskella. :)

Se toinen juttu, mikä oli niin erityistä tällä viikolla, oli tietenkin joulukalenteri! Hankin jokin aika sitten tee-joulukalenterin, josta on jopa enemmän iloa kuin perinteisestä suklaakalenterista. Lapsenahan mulla oli partion joulukalenteri joka vuosi, ja itsekin kävin niitä usein ovelta ovelle myymässä. Silloin kun oli vielä pieni ja söpö niin varsinkin mummot ja papat ostivat niitä usein useammankin kappaleen kerrallaan. Maanantaina kuitenkin tosiaan avasin ensimmäisen luukun kalenterista, ja kyseinen kalenteri on ehkä paras keksintö ikinä! Varsinkin kun olen teefani, ja pienistä suklaapalasista kalenterissa tulee vain vihaiseksi...Millaisia kalentereita teillä on?

12 kommenttia:

 1. Mun piti kyllä saada suklaakalenteri :D totta kyllä että tekis mieli syödä kaikki suklaat sieltä kerralla! Varsinkin kun täällä on muuten nii pahaa suklaata ja tuo suklaakalenterin suklaa maistui samalla kun Suomessa. Eihän se nyt Fazerille vedä vertoja, mutta parempaa se kuitenki on kun näiden Hersey's! Oiskohan pitäny ostaa kaksi kalenteria; toinen heti syötäväksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ois ollut ihan hullut valikoimat noita suklaakalentereita, löysin myös olutkalenterinkin...:D Teekalenteri oli ehkä se miellyttävin vaihtoehto! Suklaa syödään levyinä heheh ;)

   Poista
 2. Mulla ei ole mitään kalenteria, apua :D Toi teekalenteri kuulostaa kivalta, niistä pienistä suklaapaloista tosiaan tulee vain vihaiseksi... Luinkin ton postauksen jo, oli hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!! Toisaalta, voisihan sitä joskus näperrellä itselleen ihan omanlaisen kalenterin, välillä suklaata ja välillä teetä, tai mitä tahansa muuta niin sais vain mieluisia juttuja (ja tarpeeksi isoja suklaapaloja) :)

   Poista
  2. Ei se oo kivaa itse tehdä! :D Niiden juttujen kuuluu olla ylläreitä :D

   Poista
  3. Jos tekee sellaisia pusseja ja sitten sekoittaa niiden järjestyksen..? :D

   Poista
  4. No mutta silti tiiät mitä siellä jossain vaiheessa on :D Oon vaikea :D

   Poista
  5. Niin, mäkin vain yritän tässä huijata itteäni. Yllätys on aina yllätys, ei siitä mihinkään pääse! :D

   Poista
 3. Mä oon unohtanut mun joulukalenterin olemassaolon enkä oo avannu viel yhtäkään luukkua! :D Mulla on tosi aikuismainen Hello Kitty -suklaakalenteri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, miten en ole yllättynyt sun kalenterin teemasta :D nyt hopihopi luukkuja avaamaan ;)

   Poista
 4. ihana haastattelu :) ja "ei oo kunnon raejuustoa", amen! kukaan muu ei oo tähän mennessä ymmärtäny mun tuskaa :D saksassa asun ja kyllähän sitä hüttenkäseä löytyy, mutta miksi ihmeessä sinne sekaan pitää sotkea jotain jugurttia?? rankkaa tää ulkosuomalaisuus haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielunsisko! Hüttenkäse on ihan öääärg, joskus sitä Suomessakin erehdyin ostamaan Lidlistä mutta ei edes lähelläkään sitä mitä sen pitäisi olla :D

   Poista