maanantai 4. toukokuuta 2015

Wishlist

Emmi H haastoi minut jokunen aika sitten listaamaan kaksitoista tämänhetkistä toivetta, ja nyt on viimein aika tarttua haasteeseen. Listaan lähinnä asioita, jotka tällä hetkellä tulevat mieleen noin niin kuin spontaanisti ja itsekkäästi ajatellen, eikä tässä sen vuoksi toivota maailmanrauhaa tai puhdasta vettä Afrikkaan. 

Haluaisin...

1. että aurinko paistaisi. Tälle kuulle sääennusteet näyttävät lähinnä pelkkää sadetta!


2. löytää ihanan työpaikan, joka motivoisi minua joka päivä ylittämään itseni.  

3. lähteä reissuun. Nyt heti. Joko Suomeen, Genovaan tai Berliiniin. En osaa päättää, enkä esim. Berliiniin uskalla lähteä yksin. Genovaan lähtisin katsomaan ystävääni, ja sinänsä voisin matkata yksin, mutta viimeksi, kun lähdin häntä moikkaamaan, hän sanoi ensin olevansa Venetsiassa, mutta olikin kahden tunnin junamatkan päässä sieltä paikkakunnalla nimeltä never heard.

4. kauniit hiukset. Tämä on ollut ja tulee aina olemaan mun dilemma nro yksi. Viime aikoina olen antanut asian vain olla enkä ole jaksanut edes yrittää hiusten suhteen, mutta pipokausi meni jo, joten olisi skarpattava (tai toivottava ihmettä) :) 

5. koiran. Eilen katseltiin jo eri koirarotuja, ja päästiin keskustelussa oikeesti sille asteelle, että alettiin miettiä käytännönjuttuja. 

6. ylimääräistä rahaa, jotta voisin ostaa kunnon vaatekokonaisuuksia esim. vaellusretkille. Jollain henkkamaukan verryttelyhousuilla on ikävä lähteä vuorille, ja ärsyttää käyttää lainavaatteita, jotka on aina liian isoja. 

7. oman asunnon. Niin kivaa kun tämä kolmen kerroksen väkeä-elämä onkin, niin kolmen sukupolven talossa ei aina vaan ole tilaa kaikille. Ainakaan siellä kylppärissä. 

8. enemmän puhtia, esimerkiksi siivota tai lähteä lenkille. 


9. löytää uusia unelmia. Vaikka tämänhetkinen tasainen elämä onkin ihan jees, olisi kivaa, jos olisi jotain tavoiteltavaa. Tällä hetkellä tuntuu, että olen vähän jämähtänyt, muuttunut tylsäksi ja kunnianhimottomaksi. 

10. osata jo jotenkuten osaamiani kieliä sujuvasti. Ja opetella uusia kieliä, esim. dutch ois kiva ja helppo kieli jos osaa jo saksaa. 

11. osata kokata tosi hyvää ruokaa. Ärsyttää, kun ikinä ei saa omasta ruuasta samanmakuista kuin ravintolassa, oli sitten kyse pihvistä tai salaatista. 

12. kaikkea hyvää läheisilleni. Myös niille jotka eivät ole enää mun menossa mukana. 

Haaste lähtee seuraavaksi Miitulle! :)

4 kommenttia:

 1. IHANA tuo alempi kuva!! Kylla tuollaisissa maisemissa kelpaa! Onnea taas tyonetsintaan ja muidenkin haaveiden tayttamiseen. Kiva kun lahdit haasteeseen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo eiköhän näissä maisemissa jaksa odotella ;)

   Poista
 2. Moi! Tuossa haavelistassasi oli "kauniit hiukset". Oletko kokeillut Priorin-kapseleita koskaan? En ole minkään firman agentti :), mutta niitä voin suositella, ja ovat siellä päin maailmaa - ainakin saksalaisessa nettiapteekissa yli puolta halvempia kuin Suomessa.
  Alppi-fanina oon seurannut blogiasi, kiitos ihanista maisemakuvista! Minun haavelistallani on viettää viikkoja niissä maisemissa sitten kun pääsen eläkkeelle! Toivon, että sinunkin haavelistasi toteutuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Priorin kuuluu vakionappeihin mitä tulee otettua :) tai no tällä hetkellä on vielä, pidemmällä aikavälillä tulee aika kalliiksi niin sitten normi biotiini+sinkkikombo vähintään käytössä. Mutta kiitos vinkistä kuitenkin! Olen kyllä huomannut että hiukset kasvaa vähän paremmin kun ottaa vähän noita lisiä.
   Mukava kuulla, että kuvista on iloa! Tervetuloa sitten viimeistään eläkepäivillä tänne :)

   Poista