perjantai 22. marraskuuta 2013

Minilomalle

Vihdoinkin perjantai! Yleensä elämääni ei vaikuta sen kummemmin, onko arki vai ei, mutta tätä viikonloppua olen valehtelematta odottanut yli kuusi viikkoa: G:llä on nimittäin vähän lomaa, joten hän suuntaa tänne pohjoiseen. Pääsen näyttämään hänelle vähän Helsinkiä, ja niin, käydäänhän me siellä Ruotsinkin puolella. 
En ole mikään himoshoppaaja, joten Tukholmaan lähden lähinnä kahvilakulttuurin ja joulutunnelman perässä. Lomaa suunnitellessa ei edes käynyt mielessä, että Tukholman Vanhan kaupungin joulumarkkinat avataan juurikin tänä viikonloppuna! Kävin jo vähän fiilistelemässä jouluostoksilla keskustassa, ja Kompassin joulutähteenkin on viimein saatu valot päälle. Ja saatiin myös lunta! Joka tosin muuttui hetkessä loskaksi, yöks.
  
No joo. Koska viikonlopun aikana on tiedossa paljon nähtävää, tulee varmasti käveltyäkin paljon. Hyvät kengät ovat tietenkin ihan ykkösjuttu, ja lisäksi ostin päkiäpehmusteetkin. Vähintään yhtä tärkeää on kuitenkin ennakoida nälkäkiukku, joka kiusaa ainakin minua todella herkästi, jos ruokailujen välit venyvät odottamattoman pitkiksi. Sen vuoksi käväisin ostamassa näitä glukoosipastilleja sen varalta, että verensokerit ehtivät painua liian alas ennen kuin ruokapaikasta päästään yhteisymmärrykseen. Onko kukaan kokeillut näitä tai vastaavia? Juna Helsinkiin lähtee viiden jälkeen, joten kai tässä on alettava pakkaamaan ja siivoamaan: siistiin kotiin on paljon kivempi palata kuin kaatopaikalle. ;) Hauskaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti