lauantai 30. marraskuuta 2013

Startti viikonlopulle

Eilen kunnioitettiin perinteitä ja menimme katsomaan JYPin kotiottelua, kuten joka kerta kun Gerhard on Suomessa. Peli ei ollut kovin tiukka, ja Pelicansit saivatkin siipeensä aika makeasti! Pienenä vinkkinä jyväskyläläisille, jos ostatte liput peliin Revolutionista, saatte kaupan päälle bussikuljetuksen pubista hallille ja takaisin. Meille tämä sopi mainiosti kun keskustassa kerran asutaan ja muutenkin oltiin menossa pelin jälkeen syömään. :)Jääkiekko on ainut joukkuelaji, josta olen koskaan ollut kiinnostunut. Suomi voitti viimeksi MM-kisat silloin, kun olin vaihdossa Saksassa, ja niitä kisoja tulikin koti-ikävässä seurattua. Viime keväänä puolestaan tuli kannatettua sekä Suomea että Sveitsiä, saa nähdä miten tämän kauden kisoissa käy!

Pelin jälkeen poikettiin pienesti kaavasta, ja Revolutionin (ent. Memphis) sijaan mentiinkin American Dineriin burgereille. Olin kuullut kahdenlaisia mielipiteitä paikasta, mutta itse lähdin sieltä täysin tyytyväisenä. Sekä ruoka että tunnelma oli kohdallaan! Jos aiotte seurata blogiani vielä tulevaisuudessakin, tulette huomaamaan, että rakastan ravintoloissa syömistä! Tykkään kyllä kokkaillakin, mutta aina tilaisuuden tullen istun mielelläni "valmiiseen pöytään".  

Käytiin vielä muutamilla drinkeillä Brassa. Siellä tuli vastaan yksi tutunnäköinen mieshenkilö, ja meni kauan tajuta, että se oli se Idolsin juontaja mikä-sen-nimi-nyt-olikaan!? Se tosi lyhyt mies, taisi juontaa ihan ekoilla tuokkareilla, ja sillä oli joskus joku ongelma hometalon kanssa - ei sillä että kiinnostaisi, mutta kun kaiken maailman iltasanomat ja iltalehdet pursusivat isoja otsikoita aiheesta. Se nökötti nurkkapöydässä yksin Koomikko-hupparin huppu päähän vedettynä. Teki mieli mennä juttelemaan, mutta kun en sitten uskaltanutkaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti