tiistai 28. tammikuuta 2014

Lomaviikonloppu

Huhhuh, pitkä viikonloppu takana, ja pakko sanoa, että nyt väsyttää! Perjantaina palloilin Zürichissä huonossa säässä, ja ehkä ihan hyväkin että kamera oli jäänyt läppärilaukun kanssa matkatavarasäilöön rautatieasemalle. Kyllä siinä kuitenkin pari tuntia sai kulumaan käyskentelemällä ja ihmettelemällä. Toivottavasti tänä perjantaina olisi kuitenkin parempi sää, kun pääsen uudestaan Zürichiin.
No kuitenkin, lauantaina käytiin laskettelemassa! Näin kerran vuodessa kun käy niin kyllä tässä on selkeästi kehitystä havaittavissa... ;) Illalla käytiin sitten Schiballissa, tosin Gerhard unohti kameransa kotiin niin siitä reissusta ei sitten ole minkäännäköisiä kuvia. Mutta hyvä sää sattui joka tapauksessa lauantaille!
Sunnuntai menikin vain nukkuessa ja koomatessa. Jaksoin sentään käydä vilkaisemassa Aamua ja Amandaa - sain antaa toisellekin vastasyntyneelle vasikalle nimen :D Eilen aamulla olikin sitten herätys jo ennen kuutta, että ehdin junaan. Bernissä olin hyvissä ajoin ennen sovittua tapaamistani, ja ehdin fiilistellä vanhoilla huudeilla. Sää oli kyllä todella keväinen: ensin satoi vettä, sitten paistoi aurinko, sitten alkoi tuulla kovaa, sitten iski raekuuro minkä jälkeen taas paistoi aurinko. Ihan basic ilmeisesti!
Äsken saavuin takaisin Fribourgiin. Viime yön olin taas kaverin luona yötä, ja meni ehkä vähän turhan myöhään. Tuntuu, etten ole herännyt vieläkään! Heti kun tulin tähän hotellille, olisin saman tien sitä mieltä, että se edellinen hotelli oli paljon parempi, vaikka tähtiä olikin yksi vähemmän. Joo, mulla on täällä custome-made sänky ja kiva näkymä, mutta tunnelma on jostain todella syvältä ja huone haisee viehkosti tuhkakupilta. 
Anyway, taidan lähteä metsästämään ruokaa. Tähän hotelliin en kyllä aio pistää yhtää enempää rahaa kuin on pakko, niin mieluiten raahaan kolmioleipiä Coopista kuin käyn näiden ravintolassa. :P 

2 kommenttia: