lauantai 25. lokakuuta 2014

Winter is coming


Huomenta kaikille! Eilisaamuna ei huvittanut jäädä sänkyyn makoilemaan, sillä aurinko oli päättänyt ilahduttaa säteillään pitkästä aikaa. Mä en ole mikään suurin talvifani, koska on kylmää ja märkää ja pimeää, mutta juuri tällaisistä aurinkoisista alkutalven päivistä ei voi muuta kuin tykätä! Skippasin salinkin ja lähdin sen sijaan ulkoilemaan raittiiseen ilmaan. Voi olla, että pitää ostaa uusi ulkoilutakki tänä vuonna, ja muutenkin pitää vaatekerrastoa päivittää Itävallan talvikeleihin sopivaksi. Missasin torstaina mun kokkauspäivän, joten korvasin tilanteen eilen. Olette ehkä arvanneet, että mä tykkään kovasti letturuuista, ja tällä viikolla sain jo heti maanantaina lettuja Nutellan ja mantelivoin kera ;) Eilen päätin väsätä lounaaksi täytettyjä jauhelihalettuja. Ehkä helpoin ruoka ikinä, ja variaatioita on niin paljon kuin vain jaksaa keksiä. Mä tein tomaattisen kastikkeen, johon lisäsin vähän pestoa joukkoon. Hyvää!


Tästä on tulossa oikein touhukas päivä. Gradun lisäksi lähden salille testailemaan sykemittaria. Salaa toivon, että ilta olisi meillä molemmilla vapaa, jotta voisin viedä Gerhardin syömään jonnekin fancyyn pihvipaikkaan. :)

Mitä sun lauantaihin kuuluu?

3 kommenttia:

 1. Noi maisemat... Mun on pakko aina vaan uudestaan huokailla niitä :D

  Mä istun Münchenin kentällä odottamassa jatkolentoa Geneveen. Jos olisin nukkunut enemmän kuin 2h pätkittäistä unta, yrittäisin raapustaa blogiin vähän avaramman katsauksen. Huomenna sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kohta sä ite oot siellä vuorien keskellä! Toivottavasti on hyvät kelit :)
   Minkä hintasia ne lennot on sinne Geneveen? Ja onks se se päälentoasema vai joku pienempi mihin lennät?

   Poista
  2. Suorat olis ollu päälle neljänsadan, otin siis Luftikselta puolet halvemman yhdellä välilaskulla. Eli siis välilaskun kanssa samaa luokkaa kuin Frankfurtiin. Mutta persiistä on että menee siihen vaihtoon aikaa :p Mutta joo ihan tänne Geneven pääkentälle. Siitä ei ookkaan kuin ihan muutama kilsa matkaa kämpille.

   Poista