tiistai 3. joulukuuta 2013

Uuteen nousuun

Kivaa alkanutta viikkoa! Jyväskylään on tullut talvi, ja ollaan viimeinkin pakkasen puolella. Joulukuukin pyörähti käyntiin, miten tämä aika meneekin näin hurjaa vauhtia! 


Gerhard lähti hetki sitten takaisin Itävaltaan. Sitä kuvittelisi, että tähän lähtemiseen ja erossa oloon tottuisi, mutta silti olen ollut tippa linssissä jo eilisillasta asti. Onneksi kuitenkin lennän jo parin viikon päästä perässä, niin ei ole niin paha. :) Ollaan jo ehditty tehdä suunnitelmiakin loman ajaksi: tiedossa on ainakin Innsbruckin ja Lindaun joulumarkkinat, perinteistä pulkkamäenlaskua ja ehkä lasketteluakin. Lisäksi suunniteltiin tekevämme ruokaa yhdessä (yleensä Gerhardin äiti kokkaa, mutta muutaman kerran ollaan tehty päivällistä kaksistaan Gerhardin kanssa muille). Gerhard ihastui mun salaatteihin, mistä olen aika otettu!Ennen lomaa minun oli tarkoitus mennä Itellalle joulukorttilajitteluun kiireapulaiseksi, mutta kappas vaan! Verokorttia tuunatessani huomasin, että Kela ja opintotukisäädökset pitivät huolen siitä, etten enää tänä vuonna saa tienata yhtään, ellen halua maksaa tukia takaisin - missä ei taas olisi mitään järkeä, sillä tienaisin tuon apulaishomman aikana vähemmän kuin mitä kuukauden opintotuki olisi. Ai että meinasi hermot kärytä, mutta onneksi tässä ollaan jo voiton puolella opinnoissa, ei tätä tukikikkailua enää jaksa!

Peruuntuneesta työjaksosta löysin kuitenkin jo hyviäkin puolia. Kalenterissa ei edelleenkään ole niitä aikaisia aamuja, ja voin aikatauluttaa päiväni ihan miten itse mielin! Kuntoilulle tosin pitäisi lohkaista vähän suurempi rako nyt, on jäänyt nimittäin vähän turhan vähäiseksi tuo liikunta viime aikoina, ja ruoka on maistunut taas hyvin - ja niin, ne joulupiparit.
Viimeisetkin muruset katosivat eilen parempiin suihin. Toki minäkin autoin purkin tyhjentämisessä, mutta joku toinen taisi olla isompi fani. Hyvä vaan, että kelpasi! 

Nyt siis palaan tentti- ja taustakirjallisuuden pariin. Tsemppiä muillekin viimeiseen rutistukseen ennen joulua!

2 kommenttia:

  1. Jännä että sinulla on Itävaltalainen kulta!! Tulkaa ihmeessä tänne Innsbruckin joulumarkkinoille!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on päässyt käymään! :) Ja odotan jo innolla Innsbruckia ja joulumarkkinoita!! (Ja paahdettuja manteleita...)

      Poista