maanantai 20. lokakuuta 2014

Taas se aika viikosta


Maanantait ei todellakaan ole mun lempipäiviä. Aina on joku pielessä, joko sataa vettä tai työkoneen käyttöjärjestelmä on päivitetty eikä osaa käyttää sitä tai sitten on unohtanut muuten vain pestä viikonloppuna pyykkiä, minkä takia saa etsiä pesukorista sen vähiten likaiselta näyttävän paidan - tai vaihtoehtoisesti sitten nämä kaikki kasautuvat samalle maanantaille! No, tänään ei sentään satanut, mutta viikonlopun jälkeen on ikävä tajuta, ettei ehtinyt yhtään viettää aikaa paremman puoliskon kanssa, etkä saanut edes nukkua pitkään minään aamuna. 

Miten voisi kroonisesti huonon viikonpäivän muuttumaan kivaksi päiväksi? Itse kokeilin herkkupäivää, mutta en viitsisi sitä joka viikko sitä toteuttaa. Ei tee hyvää mun kesäkuntoon 2020-projektille ;) Any hints?

Kivaa maanantaita kuitenkin!    

6 kommenttia:

 1. Ei oikein sujunut mullakaan tämä maanantai, onneksi se on kohta ohitse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtalotoveri! Jos tää päivä olisi sitten astetta parempi.

   Poista
 2. Ehkä se jotenkin auttaa, että alusta alkaenkin asennoituu maanantaihin ilman kovin korkeita odotuksia :P Ja keskittyy olemaan pieneen tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pessimistihän ei pety..! Siinähän se onkin kun jo odottaa pahinta ja sitä on aina tiedossa. Kai se on vain asenteesta kiinni loppujen lopuksi ;)

   Poista
 3. Keksi maanantaille joku kiva rutiini! Tyyliin tee kasvonaamio tai jotain :D Tai vaihtoehtoisesti keksi kaikille muille päiville niin kurjaa tekemistä että maanantai tuntuu luksukselta :D Mä ja mun hyvät ideat...

  Mut joo, maanantait on vaan sellasia et niistä pitää vaan yrittää selvitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah joo toi jälkimmäinen on tosi hyvä, mutta ehkä kokeilen ensiksi tuota ensimmäistä ;)
   Perus maanantaiangstit! Tiistaina tuntuu jo helpommalta.:D

   Poista