sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Viikon 4 liikunnat

Viime viikolla liikuntainnostusta vähensi allerginen ja huonosti palautuvat lihakset. Ilmeisesti edellisellä viikolla vedin vähän turhan tiiviillä tahdilla, niin kostautui sitten väsymyksenä :) Viikon vedin aika rennosti venytellen ja haikkailuista palautuen. Lisäksi koko viikko oli täynnä kaikenlaista muuta poikkeuksellista menoa, mikä myös osaltaan rajoitti menemisiä. Oli tarkoitus käydä pelaamassa jalkapalloakin, mutta se piti perua anopin synttäreiden takia...(seliseli!) Tänään käytiin laskettelemassa pikaisesti, mutta mulla oli jotenkin tosi huonot bootsit lainassa kaverilta, ja pelkkä oleminen niissä oli tuskaa. Tuli kuitenkin käytyä! 

Huomaa kyllä, että on tullut venyteltyä huimasti enemmän kuin ennen. Alkaa venymään ja vanumaan ihan uusiin ulottuvuuksiin, kun vaan vähän jaksaa nähdä vaivaa. Vielä ei spagaatia tule, mutta ei siitä enää kaukanakaan olla :D Mutta viikko näytti tältä:

Maanantai: Lepo
Tiistai: Venyttely 15 min
Keskiviikko: Tankotanssi 90min
Torstai: Sali 30min
Perjantai: Venyttely 15min
Lauantai: Kävely 30min
Sunnuntai: Laskettelu 90min

Yhteensä: 4 h 30min

Tälläkään viikolla ei selvitty ruhjeilta :D Kämmenessä aikamoinen rakko tankotanssin jäljiltä! Tuli kiipeiltyä ja pyörähdeltyä rankemmalla kädellä, ja vaikka kokeilin kaikkea magnesiumista lähtien, kädet hankasi tosi paljon. Kunhan nyt vain paranisi kunnolla ennen ensikertaa.

Huomenna lähdetään katsomaan nuorten talviolympialaisten ensimmäistä jääkiekkopeliä, Suomi vastaan Venäjä.:D Tarkoitus on lähteä niinkin perverssillä porukalla kuin suomalais- ja venäläiskavereideni kanssa... Mutta Suomi voittoon! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti