tiistai 1. syyskuuta 2015

Syksyn alussa


Moi! Tulin vain kirjoittamaan pikaheipat, ennen kuin lähden ajelemaan Zürichiin päin. Finland is calling! Kiva päästä taas käymään siellä, vaikka siellä onkin tullut käytyä tänä vuonna enemmän kuin kehtaa myöntää. Silti kalenteri on buukattu täyteen ja paljon tekemistä tiedossa – kuten passinuusinta ja kampaamokäynti. Monta eri kaupunkia ja satoja kilometrejä junassa puutumista. Perus ulkosuomalaisjuttuja tulee varmaan tehtyä; mulla on monta uutta jäätelömakua kokeilematta! :P Erityisen innostunut olen tästä reissusta sen vuoksi, että ensinnäkin lennän suoraan Jyväskylään! Harmi vain, että tiedossa on pelkkä pikavisiitti, sillä siitä pitäisi sitten lähteä Turkuun, jossa en ole oikein koskaan puolta päivää pidempään aikaa viettänyt. Vaan nyt on aikaa!


Eilen kävin katselemassa vähän ”työvaatteita” seuraavaa työrupeamaa varten. Tykkään Itävallan Trachten-tyylisestä pukeutumisesta, ja oikeasti voisin pukeutua näin vaikka joka päivä! Harmi, että kesällä ei tullut töissä käytettyä hirveästi lederhoseneita, vaikka kuinka uhosinkin pitäväni niitä joka päivä – aina oli joko liian kylmä tai kuuma. Ja kun tänä vuonna missaan oktoberfestitkin ihan täysin.  

Mutta nyt Suomeen! Olen vakaasti päättänyt internetin puutteesta huolimatta aktivoitua blogin kirjoittamisessa ja päivittämisessä, ja olenkin ajastanut reissun ajaksi muutaman pienen postauksen. Stay tuned!


6 kommenttia:

 1. Ihanaa Suomi-lomaa! :) Nauti munkin puolesta, ei mitään haisua millon tuun Suomen kamaralle seuraavan kerran astumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No nautin! Voi ei, toivottavasti pääset pian taas käymään jotta ikävä ei kasva liian isoksi :)

   Poista
  2. Mulla ei itseasiassa oo Suomi-ikävä ollenkaan, mutta läheisiä kyllä! Onneksi tulevat taas lokakuussa käymään. :)

   Poista
  3. Haha, sitten se on parempi noin päin! Mulla käy harvoin vieraita, olis ehkä pitänyt muuttaa vähän lämpimämpään paikkaan ;)

   Poista
 2. Ja neiti on sitten hyvä ja ilmoittaa tarkemmin, koska täällä Turussa pyörii! Näin työttömänä oon vapaa treffaamaan koska tahansa ;D Jätskitestaukseen suosittelen Pandan Lakumixiä, veikeän makuinen kokonaisuus ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakujäätelöä!!! Ehdottomasti, pakko kokeilla :D ja hei todellakin! Jotain hyötyä siitä työttömyydestä ;)

   Poista