sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Elämää vain


Pitkästä aikaa minulla on ollut rentoakin rennompi sunnuntai. Ei ole tarvinut mennä minnekään, pakata tai siivota, tai edes herätä puhelimen herätyksen ääneen (lähinnä siksi, että akku oli taas loppunut keskellä yötä). Olen nukkunut pitkään, ottanut vielä nokosetkin, kävin kylvyssä ja luin hömppäkirjaa hunajamaito-naamio kasvoilla. Syönyt nutellaa suoraan purkista ja täyttänyt ison teemukin ties kuinka monetta kertaa. Eli juuri sellainen päivä, kun sunnuntain pitäisikin olla. Millainen oli sun sunnuntai?Tällä viikolla oon taas pitkästä aikaa autellut maatilalla. Sadonkorjuuaikaan riittääkin tekemistä, normitöiden lisäksi olin mukana perunoiden lajittelussa ja kävin keräämässä pelloilta saksanpähkinöitä ja kastanjoita. Vein myös muutama iltana vettä lehmille, jotka tulevat kesälaitumilta kotiin vasta ensi viikolla. Vähän erilaista arkea taas vaihteeksi, mutta mikäs siinä. En taida edes tietää, mitä "normaali" arki on. Tällä hetkellä mulla on jotenkin erityisen päivä kerrallaan-asenne päällä, eikä sitä oikein tiedä, mitä huominen tuo tullessaan. Tänään olen miettinyt, lähtisinkö käymään villillä visiitillä Saksan puolella vai kävisinkö pitkästä aikaa Innsbruckissa - vai lähtisinkö ihan Wieniin asti. Tuntuu, että kaikki on mahdollista, kunhan saa vain itsestään irti sen, että tekee ja lähtee. 

Olen myös pitkästä aikaa uppoutunut kunnolla muiden blogeihin. Olen lukenut matkakertomuksia, yleisiä kuulumisia ja tulevaisuuden pohdintoja. Ihmiset kirjoittavat jotenkin ihanan avoimesti ja pieni pilke silmäkulmassa, mistä tykkään. Tulee hyvä mieli itsellekin! 

Ei minulla tainnut olla mitään sen kummempaa kirjoitettavaa tänään, teki vain mieli tulla sanomaat moikat :) Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille ja tsemppiä uuteen viikkoon! 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Se ois kyllä houkutellut! Mutta päädyin sittenkin pikavisiittiin Saksan puolella. Mutta vielä on syksyä jäljellä...;)

      Poista