torstai 22. lokakuuta 2015

Kotimaanmatkailua


Mistä sitä taas aloittaisi. On jotenkin kiva fiilis! Viime päivät olen touhunnut aika paljon keittiössä ja ilahduttanut kanssaeläjiä kokkailuillani. Olen tehnyt muun muassa lohkoperunoita, omenakauramuffinsseja sekä vispipuuroa - ja kaikista on vain muisto jäljellä. Syy tähän kokkausintoon on ollut lähinnä keittiön kaapeista löytyneet mannasuurimot ja kaurahiutaleet, jotka oli hyödynnettävä jotenkin, ja kun kaupastakin löytyi ruotsalaisia puolukoita, niin alkuviikon meny olikin siinä. Parasta tietenkin on, ettei mitään tarvinut heittää menemään. Jotenkin on harmittanut viime aikoina, kun olen löytänyt unohtuneita ja vanhentuneita paketteja ja pusseja, ja pariin kertaan on fetat ja jugurtitkin alkaneet käymään jääkaapissa, kun ei ole muistanut käyttää ajoissa. Aion kuitenkin parantaa tapani ja olla tarkempi! 

Hyvää mieltä on tuottanut myös mun tämän viikon ohjelma. Aluksi oli tarkoitus suunnata Geneveen moikkaamaan Annaa, joka on viimein palannut samoille leveleille. Kuitenkin junaliput tuntuivat olevan melko hintavia (siis oikeesti, kenellä siellä on varaa kulkea junalla, jos ei ole vähintään halbtax-korttia??), joten Sveitsi saisi odottaa. Siinä tiistai-iltana aloin miettiä uutta suunnitelmaa, ja muistui mieleen, että onhan täällä Itävallassakin vielä paljon nähtävää. 

Ensimmäisestä kuvasta voi jo vähän arvailla, minne saattaisin olla matkalla. Tällä hetkellä istun nimittäin junassa, matkalla kohti erästä UNESCOn maailmanperintökohdetta. Se, kuka arvaa, saa multa postikortin! ;) 4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo! Ootko käynyt siellä? :) ostin muuten sen postikortinkin, jos haluat niin maililla osoitetta tulemaan ja kortti tulee perässä ;D

   Poista
 2. Juu ei todellakaan oo varaa kulkea junalla :p Murulla on toi Halbtax-kortti, ja silti on aika hintavaa. Blablacar on varmaan mun tuleva matkustusmuoto... Toi kuvassa näkyvä kohde näyttää upeelta ^^ En silti yhtään tiiä, mikä paikka vois olla.

  Voisitko jakaa noiden ihanan näköisten omenakauramuffinssien reseptin in detail kiitosnam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blahblah-car on kyllä näppärä, tosin kokemusta ei ole vielä paljon kun kukaan ei ikinä aja minnekään minne mä olen menossa just silloin kun mä haluaisin..:'D
   Mäpäs laitan piakkoin, jos en täällä niin sitten sulle facessa! ;)

   Poista