maanantai 9. joulukuuta 2013

Jotain muutakin kuin opiskelua

Lauantaina pääsin tämän vuoden ensimmäisiin ja viimeisiin pikkujouluihin, kun päätimme kokoontua parin opiskelukaverin kesken glögin ja joulutorttujen merkeissä. 

Oli kiva nähdä tyttöjä pitkästä aikaa! Vaikka asutaankin melko lähekkäin, ja käydään samaa yliopistoa, ei juurikaan törmäillä missään. En ole osallistunut pedagogisiin opintoihin, kuten muut ystäväni, joten niillä harvoilla luennoilla, joita enää tässä kohtaa on, ei paljoa tuttuja näe. Muutenkin kun kaikki ovat parisuhteissa omilla tahoillaan, niin senkin vuoksi kai tulee harvemmin nähtyä.
Sunnuntaina suuntasin kaupoille. Vuosi 2014 lähestyy, ja tiedossa onkin varsin vauhdikas kevät! Aikataulun suunnitteleminen pitää aloittaa ajoissa, joten päätin palkita itseni jo näin vähän etukäteen kuluneesta vuodesta ja kävin ostamassa itselleni uuden vakiovarusteen. Rakastan kalentereita, ja ne täyttyvät aina niin menoista kuin pienistä muistiinpanoistakin. Olen opiskeluajaltani säästänyt kaikki kalenterini, sillä niiden sivuilla on monia muistoja tallessa. Ne ovat vähän niin kuin päiväkirjoja! Niitäkin kertyi vuosien mittaan vino pino, mutta muutettuani pois kotoa ei enää tullut kirjoiteltua perinteisellä tyylillä, vaan aloin purkaa ajatuksiani blogeihin. 
Hankin itselleni myös joululahjan (ihan kuin viime viikolla ostamani kengät eivät olisi jo olleet tarpeeksi...). Yksi syksyn tavoitteistani oli tutustua mindfulnessiin, mutta taitaa siirtyä ensi vuodelle tämän opuksen tutkiminen. Vähän ehdin kuitenkin jo selailla sitä, ja lupaavalta näyttää! Ehkä minäkin löydän sen sisäisen rauhan :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti