keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Loman tarpeessa

Olen alkanut kaipaamaan pientä irtiottoa arjesta. Koko syksyn olen joko päntännyt tentteihin tai paahtanut tekstiä Wordiin. Eilen kuitenkin tuli ihan totaalinen stoppi: päähäni ei mennyt enää mitään sisään eikä sieltä myöskään tullut mitään ulos. Päätin ihan suosiolla ottaa spontaanin vapaapäivän akateemisesta maailmasta, vaikka perjantaina häämöttää tentti sekä esseen palautus, joka tulee sinetöimään kandidaatin tutkintoni. Ei siihenkään mennyt kuin neljä ja puoli vuotta... 
No niin. Tämä päivä ei ole ollut yhtään sen parempi. Pari viikkoa sitten kärsin muutaman päivän ihmeellisesti huminasta korvissani, aivan kuin jossain korvan juurella hurisisi jatkuvasti auton moottori. Välillä meni tasapainokin, minkä vuoksi kävin lääkärissä, mutteivät he mitään voineet tehdä kun eivät he mitään löytäneet. Tänään se humina alkoi taas, mikä on saanut pinnan entistä kireämmälle. No, esseeni sain melkein valmiiksi, tenttikirjaa puolestaan en ole saanut vielä avattua. Kaiken lisäksi iski hullu päänsärky, ja piti käydä naapurista lainaamassa särkylääkettä, kun omani olivat päässeet loppumaan.

Tekisi mieli kirjoittaa, mikä minua vaivaa ja miksi en pysty mihinkään ja miksi mikään ei suju. Yritän kuitenkin päästä tästä inhottavasta tavasta pureutua kaikkeen aina ongelmalähtöisesti ja opetella uutta, ratkaisulähtöisempää ajattelutapaa. Tänään aion ratkaista ongelmani nappaamalla toisen kuussatasen ja menemällä ajoissa nukkumaan! Huomenna sitten pelastan mitä pelastettavissa on.  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti