tiistai 17. joulukuuta 2013

Kuulumisia

Terveisiä Kouvolasta! Saavuin tänne tosiaan sunnuntaina lumipyryn saattelemana. Nyt tosin lämpömittari on reilusti plussan puolella, eli kovin valkeaa joulua ei saada varmaan tännekään. No, ehtii siitä lumesta nauttia varmaan ihan tarpeeksi vielä alkuvuodestakin! Vaikka voisihan se näkymä hiukan tunnelmallisempikin olla...Sunnuntaina kävin moikkaamassa veljeäni, jonka kanssa ei oltu ehditty hengailla kaksistaan sen jälkeen, kun palasin Suomeen. Ollaan kyllä nähty niinä kertoina, kun olen käynyt täällä Gerhardin kanssa, mutta silloin ei ehtinyt kunnolla vaihtaa kuulumisia. Nyt katsottiin leffaa ja koomattiin oikein kunnolla, ihan parasta sunnuntaiviihdettä!

Kouvolassa mulla on muuten ihan erilaiset rutiinit kuin Jyväskylässä. Tänne tullessani olen yleensä aina lomalla, eli ei ole aikaisia herätyksiä tai mitään, joten voin nukkua ihan rauhassa vaikka puolille päivin (kuten eilen teinkin :D). Sitten ehkä vähän aamupalaa tai lounasta, kävelylle tai kaupungille, ja lopulta saunaan joko ennen tai jälkeen kavereiden näkemisen. Eilenkin tapasin pari ystävääni. Ihanaa, kun on elämässä ihmisiä, joiden kanssa pitkätkään tapaamisvälit eivät tunnu missään!

Mun antini peilikuvien maailmalle.


Kotona on kyllä kiva olla. Vaikkei tätä lapsuudenkodiksi voikaan kutsua, sillä muutettiin tähän ollessani jo 15-vuotias, on tänne silti jäänyt moni muisto - ainakin lukioajoilta. Parasta viihdettä on koluta entisen huoneeni kaappeja ja muistella menneitä, tosin tällä kertaa halusin päästä niistä eroon! Kaapista hävisikin muovikassillinen tavaraa, mutta vielä en ihan kaikesta päässyt eroon. 

Herkät ja huumorintajuttomat voivat jättää suosiolla seuraavan kuvan väliin!! Löysin tällaisen helmen mun luonnosvihosta! :D Meni hetki muistella, että olen piirtänyt tämän Sweeney Todd-elokuvan innoittamana (toinen kuvan hahmoista on siis olevinaan Johnny Depp leffan nimiroolissa...yhdennäköisyys on häikäisevä). Nuorempana tykkäsin piirrellä paljon, mutta into ei riittänyt sitten enää lukion jälkeen. Moni harrastus muutenkin jäi niihin aikoihin, esim. pianonsoitto: äsken erehdyin kokeilemaan, miten soitto sujuu vielä muutaman vuoden tauon jälkeen, mutta kaikki biisit ovat unohtuneet lihasmuistista :( 

Nyt saa jää muistelut hetkeksi ja aloitan vihdoinkin päivän työt. Mulla on vielä paljon tehtävää tällä viikolla, pitää mm. varata lennot tammikuulle ja pitää etsiä myös budjetille sopivia hotelleja tai hostelleja Sveitsistä.  


2 kommenttia:

  1. Naurahdin oikein ääneen tota kohtaa, että ton piti näyttää Johnny Deppiltä :D Mäkin tykkään "kotona" (äidin luona, en oo koskaan asunut siellä) kaivaa kaikkia vanhoja päiväkirjoja, tekstarivihkoja ym. teini-iän matskua ja kuolla häpeään niitä selaillessani. Parasta viihdettä nauraa 10 vuoden takaista itseään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itsekään ei voinut olla nauramatta :D muutenkin nolottaa lukee jotain vanhoja juttuja, mut onneksi tässä on ehkä jo vähän alkanut kypsyä..:D

      Poista